Báječný chlapík, který si stáhl kalhoty před narozeninovou milenkou

Muži a ženy si vyměňují různé verbální i neverbální signály. Myšlenkových spojení bývá nekonečně mnoho. Problémy nastanou při vysílání a přijímání na různých frekvencích, zvláště když do nich vstoupí vzrušující podněty.

"Zítra máte narozeniny, šéfe," konstatovala moje asistentka, jakmile vešla do dveří. Zdálo se, že za slovem šéfe slyším lehký nádech ironie. Pravdou je, že občas nebylo zcela jasné, kdo toho druhého řídí.

Pracovali jsme spolu v realitní firmě několik měsíců. Při výběrovém řízení mě zaujala. Měla velké černé oči, které dokázala zakrývat dlouhými řasami při svůdných mrknutích. Střih vlasů stejné barvy odhaloval štíhlý krk, vyzývající k políbení. Nikdy nepůsobila nudně a mezi ostatními vyčnívala. Dokázala na sebe upozorňovat klapotem vysokých podpatků, pohybovala se na nich rychle a ladně, jak patřilo k jejímu věku. Měla o deset let méně než já.

Rozhodl jsem se pro její oči a ostatní adepty odstrčil stranou. Ukázalo se, že není jen krásná, ale také chytrá, pracovitá a komunikativní. Netrvalo dlouho a omotala si kolem prstu všechny muže a dokonce i ženy v oddělení.

"Ano, mám narozeniny," usmál jsem se. "Dostala jsi pozvánku? Rozesílala je moje žena."

Ušklíbla se. "Samozřejmě."

Domníval jsem se, že ji manželka nemusela. Měla totiž v hlavě rychle se otáčející radar zadaných žen, který sleduje blížící se nebezpečí v okolí svého partnera. Obával jsem se, že i v mém případě musel zaznamenat a identifikovat všechna možná rizika.

Pozdě. Už jsem se dávno topil v hlubokých očích mé asistentky. Zatím to nikdo nepoznal, ale některé fantazie a hlouposti se mi už hlavou proháněly.

"Vycházíš s ní?" Zeptal jsem se opatrně.

"S kým?"

"S mojí ženou."

"Skvěle." Usmála se a mrkla.

"No, dobře. Dnes mám přijít domů až kolem osmé večer. Žena na narozeniny
pozvala spoustu lidí a chystá prý velké překvapení. Čtyřicítka je čtyřicítka."

Asistentka přikyvovala. "Právě proto za tebou jdu. Řediteli volal náš největší klient, že by chtěl koupit dům. Máme se na něho podívat co nejdřív. Stojí asi dvacet kilometrů odsud."

"Dobře, tak příští týden na něj mrknem."

"Těžko," zavrtěla hlavou. "Musíme tam jít ještě dnes."

"Dneska?" Chytil jsem se za hlavu. "Je pátek a v tom provozu se budeme plácat kdo ví jak dlouho. Nestihneme oslavu. Ať pošlou někoho jiného."

"Ředitel doslova prohlásil: pro nejlepšího klienta, nejlepšího agenta. Ví, že to máš časově našponované, ale věří, že všechno stihneš a klientovi zašleš podrobnou zprávu ještě o víkendu."

Chvíli jsem mlčel a zmocňovaly se mě pochybnosti. "Nevím..."

Pronesla rozhodně: "Žádný problém nevidím. Osprchovat se můžeš v práci, náhradní košili tu máš, i nejlepší oblek. Já si odskočím domů se nachystat a připravím služební auto. Na oslavu dorazíme o pár minut později, ale to ti hosté odpustí."

Čekal jsem ji na parkovišti před budovou, kam přijela služební Toyotou.

Otevřel jsem dveře a sedl si na sedadlo spolujezdce.

"Sluší ti to, šéfe," řekla.

Ona však byla člověkem, kterému to slušelo. Měla na sobě dlouhé zelené šaty s hlubokým výstřihem. Kolem krku jí na zlatém řetízku visel modrý šperk, částečně zakrytý šálem stejné barvy. Voněla jemným parfémem.

Přijeli jsme autem na místo, k neprůhlednému živému plotu z tůjí. Uprostřed se skrývala skoro neviditelná branka. Jakmile jsme vystoupili z auta, vytáhla z kabelky klíč.

"Musíme jít zadem, hlavní vchod prodělává rekonstrukci a nedá se tam nikde zaparkovat," řekla a odemkla branku.

Vydechl jsem úžasem.

Vstoupili jsme do nádherné zahrady, za kterou se vyjímal starý cihlový dům v anglickém stylu. Měl tři patra a v každém rohu střechy věžičku. Taková malá kopie panství Downton.

Nejlepší však byla zahrada, za kterou by se nemusela stydět ani královna Alžběta. Všechno dokola zakrýval perfektně zastřižený trávník s různými ozdobnými keři. Stín poskytovalo několik silných dubů. Kousek od domu stál velký skleník, vkusně zasazený do celého prostředí.

"Kdysi to tady postavil nějaký anglický šlechtic. Dům se prý podobá jeho sídlu na britských ostrovech," řekla.

"Myslel jsem se, že u nás se nedá nic podobného najít. Docela by mě zajímalo, jestli to nový majitel předělá na nějaké firemní zařízení nebo tady bude bydlet."

"Prý se sem chce nastěhovat s rodinou. Dej mi ruku." Vzala tu mou do dlaně.

Cítil jsem, jak je horká. Uchvátilo mě starosvětské romantické prostředí. Když jsme procházeli kolem záhonů červených růží, sehnul jsem se a jednu utrhl.

"Vezmi si ji. Za všechno, co pro mě děláš."

Přijala ji a podívala se mi zblízka do očí. "Děkuji," vysoukala ze sebe. Zavěsila se do mně a dál jsme kráčeli k domu po cestičce vysypané z bílých kamínků. Líbilo se mi, jak se mě tiskla. Tak blízko, že jsem slyšel jak dýchá.

Dalším klíčem otevřela zadní dveře sídla, vyrobené z tvrdého dřeva. Udělali  jsme několik kroků temnou chodbou a vstoupili dovnitř místnosti, která musela být obrovská. Okna byla zakrytá okenicemi a uvnitř naprostá tma. Jako v jeskyni.

"Nevidíš někde vypínač?"  zeptal jsem se.

"Nevidím," odpověděla a zavedla k nejbližší stěně místnosti. Podle obrysů jsem poznal, že je to nějaká pohovka nebo gauč.

Zašeptala mi zblízka do ucha: "Počkej tady. Udělej si pohodlí. Půjdu otevřít nějaké  okno."

Byla tak blízko, že se naše obličeje dotkly. Její kůže voněla decentním parfémem. To místo, atmosféra a její vůně, dech, teplé tělo. Všechno se mi smíchalo v jeden velký koktejl vzrušení a já ucítil příležitost. Zvlášť, když mi pomalými pohyby rozvázala  kravatu a odložila na pohovku.

Usmál jsem se a přitiskl se k ní víc. Jemně mě od sebe odstrčila.

Řekla jen: "Jdu na to okno. Počkej tady a nikam neodcházej."

Sedl jsem si. Sehnula se a zašeptala do ucha: "Za chvíli začneme. Připrav se."

Než zmizela ve tmě, sundala si šál a přehodila přes pohovku. Předtím mi prsty jemně přejela po obličeji. Zašimrání vyvolalo teplo v mých slabinách. V hlavě se mi honila jen jedna jediná myšlenka: chce mě a já jí. Mám se připravit. Jaký dárek si může muž přát ke čtyřicítce více, než narozeninovou milenku?

Sundal jsem si sako, košili a povolil pásek a rozepnul kalhoty, když najednou celou místnost zalilo světlo z křišťálového lustru nad sálem. Vymrštil jsem se z pohovky.

"Překvapení!!!" Zařval sbor několika desítek hlasů a ozvala se hudba s melodií na motivy "For He's a Jolly Good Fellow."

Hrála ji čtyřčlenná kapela na malém pódiu v čele sálu. Uprostřed vstupní haly se vinula dlouhá řada prostřených a nazdobených stolů, které kvůli tmě nebylo vidět.

Z protější strany shlížela z galerie dolů manželka, ředitel, kolegové a nejbližší přátelé.

Leknutím jsem si pustil rozepnuté kalhoty, které mi sjely až ke kolenům.

Zpěv postupně utichal a všichni zírali na napínající se červené boxerky, skrývající jistou část těla, která na stupňující lavinu vzrušujících podnětů v poslední půlhodině,  zareagovala jediným možným způsobem.

Psáno pro Blogosféru na motivy židovského vtipu podaného panem Tomášem Vodvářkou

Píseň To je ten báječný chlapík v podání filmu Někdo to rád horké. Zdroj: YouTube.cz

Úvodní náhledová fotografie z Pixabay.com:

https://pixabay.com/cs/photos/youtuber-blogger-scen%C3%A1rista-zoufal%C3%BD-2838945/

 

 

Autor: Jan Šik | středa 17.8.2022 18:00 | karma článku: 14,90 | přečteno: 576x
  • Další články autora

Jan Šik

Láskyplné hřbitovní poznání s hezkými slovy pro milovaného

Svým nejbližším říkáme tak málo hezkých slov. Abychom k tomuto poznání došli potřebujeme buď čas nebo náhlou událost. Třeba smrt.

13.4.2024 v 18:00 | Karma: 14,14 | Přečteno: 301x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Muž, který své přítelkyni nedokázal říci ne

Pokaždé nenalezne muž odvahu k tomu, aby si vyřešil svoje problémy. Třeba, když chce utéci před ženou. Občas se však najde někdo jiný.

6.4.2024 v 17:00 | Karma: 10,97 | Přečteno: 459x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Nespravedlivá výměna provedená odpornými šmejdy

Pokud vás má někdo nahradit, budete z toho špatní. Zvláště, když se dozvíte, že s vámi už nikdo a nikde nepočítá. Co potom uděláte?

23.3.2024 v 18:00 | Karma: 13,89 | Přečteno: 635x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Kdo jsou oběti zla?

Prosincová střelba na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze měla jeden efekt. Vytvořila atmosféru, v které se jisté osoby odhalují v plné nahotě.

24.2.2024 v 18:00 | Karma: 14,92 | Přečteno: 584x | Diskuse| Společnost

Jan Šik

Laskavý anděl a fólie na displej mobilu s drobky makové laskominy

Určitě každý z nás ve svém životě potkal laskavého člověka. Takového, který svůj skutek dokáže udělat pro druhého nezištně a bez postranních úmyslů. Prostě jenom tak.

10.2.2024 v 18:00 | Karma: 11,08 | Přečteno: 253x | Diskuse| Společnost

Jan Šik

Kauza psychiatr: Kdo za ni může?

V současné době čelí známý český lékař Jan Cimický obžalobě ve věci skutků se sexuálním podtextem. Tato aféra něco vypovídá nejenom o něm.

20.1.2024 v 18:00 | Karma: 24,67 | Přečteno: 729x | Diskuse| Společnost

Jan Šik

Analýza policejní akce očima čtenáře detektivek

Čtenáři detektivek dokáží detaily zločinu rozebrat na šroubky. Zvláště toho na filosofické fakultě, který se odehrál v předvánočním čase loňského roku.

13.1.2024 v 23:22 | Karma: 36,06 | Přečteno: 5036x | Diskuse| Společnost

Jan Šik

Věštba pro rok 2024: Hodně budeš někde

Co nás jednou čeká by chtěl vědět každý. Proto buďme rádi, když potkáme někoho důvěryhodného, kdo nám naši budoucnost předpoví.

31.12.2023 v 7:00 | Karma: 8,79 | Přečteno: 383x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Až se rozsvítí vánoční hvězda

Temné dny těžce padají na lidskou duši. O to hůře, když se k tomu přidá počasí, které je spíše dušičkové než vánoční. Všechno zlé však jednou skončí.

24.12.2023 v 13:00 | Karma: 8,42 | Přečteno: 258x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Hnědá olympiáda Berlín 1936 - špičkový atlet Jesse Owens

Osudy některých sportovců připomínají pohádkové příběhy. Ale často tento dojem vzniká jenom při pohledu zvenku. Podobně jako u naleštěné krásy, v jejímž nitru se ukrývá zlo.

18.11.2023 v 18:00 | Karma: 9,07 | Přečteno: 187x | Diskuse| Společnost

Jan Šik

Národní proticukrová centrála dětem nepomůže

Jakákoliv policie na světě nikdy neporazí obchod s drogami. Dokud bude existovat poptávka, je jakýkoliv boj proti nim marný. Nejde však jen o tvrdé drogy.

11.11.2023 v 18:00 | Karma: 12,41 | Přečteno: 400x | Diskuse| Společnost

Jan Šik

Kdo byl balíkový hrdina?

Vzpomínka na osmnáctiletého židovského studenta, kterého popravili nacisté. Jeho velký příběh může být inspirací i pro dnešní a budoucí generace.

4.11.2023 v 18:00 | Karma: 15,68 | Přečteno: 408x | Diskuse| Společnost

Jan Šik

Mamánek, který si moc rád povídal se svou maminkou

Přehnaná péče o dítě bývá především doménou matek. Neuvědomují si, že život jejich potomka po letech nemusí skončit vůbec dobře.

28.10.2023 v 18:00 | Karma: 10,46 | Přečteno: 672x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Ponižovaná dívka s kousanci na krku

Zastrašování vysává z obětí energii a bere jim zdraví a důstojnost. K tomu nejhoršímu patří šikana na pracovišti.

30.9.2023 v 18:00 | Karma: 14,58 | Přečteno: 525x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Čtyřkačkový hošek a drsný řidič autobusu

Drzost současných mladších generací prý nezná hranic. V některých případech však tato může být signálem, že se v budoucím životě rozhodně neztratí.

23.9.2023 v 18:00 | Karma: 21,23 | Přečteno: 675x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Dívka jedoucí v metru a zapáchající čerstvě vykopanou hlínou

Občas potkáme v životě někoho, s kým bychom chtěli kráčet po společné cestě. On jen na chvíli vyjeví svou pravou tvář a všechna naděje je pryč.

16.9.2023 v 18:00 | Karma: 31,26 | Přečteno: 6857x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Hrabošení v obchodním centru s módním troubou

Má-li muž doprovodit partnerku či manželku do obchodního centra za účelem nákupu oblečení, jde o hrdinský čin, který se podobá sebevražedné misi.

25.8.2023 v 19:57 | Karma: 15,70 | Přečteno: 599x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Skvěle poskytnutá služba hodinového manžela

V záchvatech slabosti muž ženě slibuje. Potom zapomene a pak zase. V reakci na situaci ženě nezbývá než volat o pomoc. Ta bývá poskytnuta v překvapivě větší kvalitě, že se očekávalo.

15.7.2023 v 18:00 | Karma: 16,48 | Přečteno: 638x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Záhada sežrané oplatky

V domácnostech dochází k záhadám. Občas se ztrácí nebo naopak přebývají věci různého charakteru. Takové události se neobejdou bez konfliktů v manželském soužití.

8.7.2023 v 18:00 | Karma: 20,36 | Přečteno: 662x | Diskuse| Poezie a próza

Jan Šik

Cizí kalhotky pod manželskou postelí

Skoro každý muž jednou za čas provede nějakou špatnost. Většinou se však chová jako beránek a tehdy bývá neprávem osočen. Třeba obviněním z nevěry.

1.7.2023 v 18:00 | Karma: 22,81 | Přečteno: 923x | Diskuse| Poezie a próza
  • Počet článků 405
  • Celková karma 14,94
  • Průměrná čtenost 1356x
Žijme přítomným okamžikem, ale nezapomínejme, že kdo nezná minulost, nemá budoucnost. 

 

"Spatřit svět v zrnku písku a nebe v divoké květině. Zachytit nekonečno v dlani a věčnost v jedné hodině". William Blake