Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když zmiňujete sovětské propagandistické dílo Vasilije Grossmana, je třeba také připomenout, že ten popisuje celkem tři metody masového zabíjení - plynování, spařování horkou vodou a odsávání vzduchu ze smrtících komor vakuovými pumpami. Otázkou je, co se s těma druhýma dvěma metodama za ty roky stalo, proč vymizely?

0 0
možnosti

Čím jsem starší, tím nepochopitelnější je pro mne fakt, že toto celé mohlo vzniknout v  moderní době a v takzvané civilizované části světa.

Když ty hrůzy skončily a někdo přežil koncentrák, tak se dost často stávalo, že šel zanedlouho jako politický vězeň do lágru komunistického - další nepochopitelná věc.

Autorovi patří dík. Tyto události se musí připomínat.

1 0
možnosti
Foto

Karma. Děkuji a jsem rád, že jste ty hrůzy připomněl.

Ono se na ně už velmi rádo zapomíná.

0 0
možnosti

Na tuhle hrůzu nacizmu se nesmí nikdy zapomenout!

3 0
možnosti

P73e25t55r 25U64h67e43r

15. 7. 2015 22:00

hele, já s tebou naprosto souhlasím, to je po dlouhé době, co jsi napsal něco k věci a dává to smysl...

1 0
možnosti

http://uloz.to/xsr1sdv/treblinka-vyhlazovaci-nebo-tranzitni-tabor-graf-mattogno-pdf

Jako u všech historických událostí je třeba zapojit hlavně kritické myšlení, jinak nám zbývá pouze propaganda. Proto děkuji pánům Grafovi a Mattognovi za tuto podrobnou studii.

0 0
možnosti

J40a84n 83J12e68l52í96n88e39k

15. 7. 2015 20:52

Děkuju. Odtamtud se nevrátila i moje babička...

0 0
možnosti
Foto

Konečné státní řešení dovedené do dokonalosti.  I dnes zaznívají hlasy k nějakému konečnému řešení s problematickými lidmi.  Tyhle hrůzy je dobré občas lidem připomenout.

2 0
možnosti

Ano muselo to byt neco strasneho....lidem v dnesni dobe naprosto nepredstavitelne.....nekdy o tom premyslim... jenom ty transporty.... jako dobytek...bez vody, jidla, toilet....... dobytek asi jezdi v dnesni dobe podstatne lepe........prezivsi transport casto primo do plynu..........jenom jsem ted nepochopil .....chtel nam to autor pripomenout nebo s necim srovnat........trochu neobvykle v zaplave soucasnych blogu....

1 0
možnosti
Foto

J85a85n 79Š40i68k

15. 7. 2015 20:13

Dobrý den. Nejde mě o srovnávání. Jen o připomenutí historických událostí, na které bychom, podle mého názoru, z různých důvodů neměli zapomínat. Je to hlavním konceptem mého amatérského blogu, pokud se podíváte i na ostatní články.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS