Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J76a22n 31Š64i60k

25. 8. 2015 6:09

Dobrý den. Byl bych připraven k diskuzi o zdrojích, materiálech, podkladech, apod.. V případě, že se ovšem uvedené nachází na stránkách Národně vzdělávacího institutu, diskuzi odmítám, protože nebudu přijímat důkazy ani argumenty "hnědé" propagandy. O nic jiného tady nejde, na odkazu na web Antify k tomu naleznete hezký komentář, kde se praví, že po četbě těchto odborných pojednání nakonec dojdete k závěru, že Hitler byl vlastně nakonec docela milý chlapík, který to nemyslel tak zle. To je pro mě nepřijatelné, proto přijímám tzv. oficiální verzi o holokaustu bez výhrad. To neznamená, že si neuvědomuji, že dějiny píší vítězové a že je spousta věcí, která z toho důvodu zkreslena je. Svůj osobní postoj ale, ani po stále narůstajícím a propracovanějším masírování extrémně pravicového dohněda zabarveného marketingu, měnit nebudu.

0 0
možnosti
Foto

musíte brát výstřely ze strany Národně vzdělávacího institutu jako příležitost k dalšímu prohlubování argumentace oficiální teorie. Každá teorie může mít díry a postupně korodovat v čase, pokud se o ní dostatečně nepečuje. Nestačí zaujmout osobní postoj.

0 0
možnosti
Foto

Pánové, dovoluji si poznamenat, že "dějiny píší vítězové".. bylo to tak a je to tak. Takže aby to bylo jinak - budeme muset začít používat to, čemu se říká vlastní rozum... a to vůbec není jednoduchá záležitost.

Díky za článek.

3 0
možnosti
AK

Nejsem žádným obdivovatelem socialistického experimentu zvaného nacismus, to ale ještě neznamená, že žeru seno a skočím na každý nesmysl, který se nám tady účelově oficiálně prezentuje. Zločinů se dopouštěly všechny strany, nejvíc nelidské byly zločiny USA - viz Hirošima a Nagasaki, to byl skutečný holokaust.

0 3
možnosti
PU

P72e67t81r 96U75h52e47r

24. 8. 2015 21:21

Šest milionů mrtvých proti desetitisícům v Japonsku? Kowalczyku, nemáš to v hlavě v pořádku. Popírání holocaustu je ubohé!

2 1
možnosti
AK

Takže postupně:

- konečně jste si všiml, že existuje nějaká literatura, která rozmetává většinu oficiálních děl na padrť. Je v ní na vás asi příliš mnoho faktů, proto ji nazýváte matoucí. Matoucí jsou ale především zdroje, ze kterých musí čerpat, z nichž některé používáte i vy sám.

- jaképak byly nalezeny archeologické zbytky plynových komor? Nějaký zdroj?

- Norimberský proces byla naprostá soudní fraška nerespektující základní aspekty práva, viz třeba Norimberk: poslední bitva od Davida Irvinga, většina "důkazů" po tomto procesu záhadně zmizela, film, který tam byl promítán byl pouze propagandou, stejně jako je Grossmanovo "dílo"

- Richard Glazar není žádný svědek z Treblinky, ale prachsprostý kopírovač z jiných zdrojů - dokázáno v Mattognově a Grossově díle

- kam byli všichni ti lidé odvezeni? viz Zánik východoevropského Židovstva - od Waltera N. Sanninga

0 3
možnosti
Foto

Myslím, že v omylu žijete vy.

3 0
možnosti
  • Počet článků 406
  • Celková karma 17,90
  • Průměrná čtenost 1353x
Žijme přítomným okamžikem, ale nezapomínejme, že kdo nezná minulost, nemá budoucnost. 

 

"Spatřit svět v zrnku písku a nebe v divoké květině. Zachytit nekonečno v dlani a věčnost v jedné hodině". William Blake