Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

G.K. Žukov se narodil v rodině rolníka (kožedělec a švec byl on), nebyl prostý kavalerista (byl starší poddůstojník), ve Velké válce obdržel Svatojiřský kříž 4. st. (bylo jich uděleno okolo 1,2 milionu) a Svatojiřský kříž 3. st. (okolo 300 tisíc), takže zas tak vysoká vyznamenání to nebyla .......atd.

0 0
možnosti
MC

Z vašeho blogu mi vyšlo že za mrtvé v Lningradu může Ždanov a né Němci. Není to náhodou tím že to byl Rus? ;-D A opravdu to někdo už napsal pane Vondracek že Rusové byli ti zlí a Němci ti hodní. Na Ukrajině zemřel každý třetí muž. Když ukazovali po válce ženy jak řídí traktor tak se dnes lidi smějou ale nechápou že muži nebyli tak je museli nahradit ženy. Měla by být vedle "volte karmu" "volte antikarmu". Blog jen o tom jak si kopnout do Rusů.Rv

1 0
možnosti
PV

Po přečtení tohoto blogu se musím autora zeptat, kam že to mířil ??

Jedná se o popis veitelů a podle shrnutí dole to vidím na určitou zmatenost autora.

Autor totiž plácá nesmyslné výroky - prý že se o Leningradě tolik nemluví - cenzura atd atd .......

Kdyby autor blogu méně četl a více cestoval a navštívil Leningrad a to klidně i za komančů, tak by mu neunikl jeden fakt, který v blogu jaksi pozapoměl uvést = kdo byl tím agresorem ???

Skutečně mám obavy, aby nám tady nědko nenapsal moudro o tom , že vlastně hodní Němci blokovali Leningrad , protože tím chtěli ochránit obyvatele před komunisty !!

1 0
možnosti
JV

Karma R^. Žukov byl bezpochyby jeden z nejlepších sovětský vojevůdců. Z dálného východu až do Berlína. Jeho popularity se nakonec bál i Stalin.

0 0
možnosti

Taky bych postupoval jinak a líp!

... teda, kdybych to uměl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 405
  • Celková karma 13,06
  • Průměrná čtenost 1356x
Žijme přítomným okamžikem, ale nezapomínejme, že kdo nezná minulost, nemá budoucnost. 

 

"Spatřit svět v zrnku písku a nebe v divoké květině. Zachytit nekonečno v dlani a věčnost v jedné hodině". William Blake