Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J32a66n 21Š11i67k

18. 1. 2021 9:47

Děkuji za přečtení článku a vaše komentáře. Hezký den

0 0
možnosti
Foto

Když lidé bezmyšlenkovitě plní nařízení autorit, jsou označováni jako ovce.

Když někteří udávají lidi, co nařízení autorit nerespektují a dokonce se staví na odpor, tak těm říkáme udavači, přitom není důležité, jestli oni sami příkazy autorit plní.

0 0
možnosti
PK

Já bych k zvířatům vůbec lidi nepřipodobňoval, bo bych jim skutečně ale moc škodil a zostouzrl je, tedy těm zvířatům, aby bylo jasno....;-D

3 0
možnosti
Foto

Honzo parádní článek R^. Přeji krásné dny.

2 0
možnosti
JL

Tak hlavně, lidi nejsou ovce, ale spíše vlci nebo opice resp. primáti jako třeba paviáni, orangutani, případně šimpanzi. Mně jsou sympatičtí orangutani, někdo je spíše pavián, někdo zase gorila - pořád se něčím cpe. Některé opičky jsou rychlé jako blesk, to jsou asi předkové sportovců....(vtip).

1 0
možnosti
Foto

Honzo, každý jsme nějaký a nehodlám odsuzovat druhé za to, že smýšlí jinak. Kamarádka mi kdysi řekla: chovám se k ostatním přesně tak, jak chci, aby se oni chovali ke mně. Myslím, že to je "recept". Co se týče stáda, tak jsem nikdy nechápal některé sportovní fandy. Když Češi vyhrávali, byli to kluci zlatí a jakmile ten samý tým napřesrok vypadl, byli už přeplacené primadony.

1 0
možnosti

Jane, je to tak. Někteří, aby prokázali, že nejsou stádní, se nechají i potetovat:-)))

1 0
možnosti
Foto

Psychologové si nemusejí dát práci, aby zjistili to, co každý ví. Že není ve stádě dvou zeber se stejnými pruhy, ni stračen mezi kravami , jež stejně strakatými jsou. Ani dva voli nenajdou se se stejnými rohy, byť třeba stejně svorně volí. A přesto stáda existují. Často jen proto, že z nich voli udělali voly.

3 0
možnosti
Foto

Karma, pane Honzo... Ti, co jiné neustále někam zařazují, nálepkují, patíříkam? Mezi bohem vyvolené? Přece kolik lidí, tolik názorů" se říká. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Kolik lidí, tolik lidí. Nikoli vždy názorů. Nedejte na to, co se říká. Říkají se i naprosté........... však víte.

1 0
možnosti
  • Počet článků 406
  • Celková karma 18,02
  • Průměrná čtenost 1353x
Žijme přítomným okamžikem, ale nezapomínejme, že kdo nezná minulost, nemá budoucnost. 

 

"Spatřit svět v zrnku písku a nebe v divoké květině. Zachytit nekonečno v dlani a věčnost v jedné hodině". William Blake