Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J43a55n 94Š27i93k

3. 5. 2022 13:14

Děkuji všem za příspěvky do diskuze. Krásný den

0 0
možnosti
Foto

O závisti by se mohly psát romány, zvláště bohužel v Čechách. R^

0 0
možnosti
FV

Není možné všechny nešvary omlouvat válkou. Teď třeba Ukrajinci masově skupují auta v EU, protože mají dovoz bez cla. To způsobuje problémy na trhu, který je už tak napjatý kvůli nedostatku způsobeném koronavirovými výpadky... Takže opravdu není jedinou myšlenkou Ukrajinců válka.

https://www.kurzy.cz/zpravy/646881-ojetiny-v-cesku-zdrazi-o-30-ukrajinci-je-po-cele-stredni-evrope-masove-skupuji-prezident/

1 0
možnosti
Foto

Jestli to není tím, že mají města plná rozstřílených ohořelých aut a potřebují náhradu ?

3 2
možnosti
FS

Copak obyčejní závistlivci - ti se najdou vždy a všude. Od piva či z gauče budou zavídět činorodému sousedovi i ojetou Octávii z bazaru. To považuji v dnešní době za běžný problém - je to taky hodně přivováno cílenou propagandou ruských médií a českých proruských švábů (zejména těch ze dvou politických stran, rudé a hnědé).

Mnohem větší záhadou pro mě a mé okolí je v současné době náš "slavný a prý opomíjený" bývalý prezident Václav Klaus. Jeho vyjadřování a myšlenky o příčinách války proti Ukrajině jsou takového kalibru jakoby vypadly z pera moskevských televizních hlasatelů či dokonce z pera Lavrova a Putina.

11 4
možnosti
Foto

Na ria.ru má Klaus snad už pravidelnou rubriku, jako jediný západní politik co "prozřel" :-/

1 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
19 1
možnosti
TH

T80e31r60e19z21a 17H58o76l51á

24. 4. 2022 20:27

Tak hlavně i kdyby ta válka byla zatím "ještě" 300 km od vás, pořád máte naprosto nezpochybnitelné právo vzít rodinu, prachy, šperky, cenné věci a pod. a v tom Bentley zdrhnout.

2 0
možnosti
PS

V Německu by si určitě říkali "táto, koukej na ty český bouraky..." to myslíte Hnijdaje, Skudky, Kia apod??? To by tedy čuměli, to jo....

7 1
možnosti
RE

Ono se to moc srovnávat nedá. Byl jsem na UA cca 3 krát a "nůžky" mezi bohatými a chudými jsou tam rozevřené tak 3 - 4 krát více, než u nás.Ti chudší jsou rádi, když jezdí ve starém VAZu, Nivě, nebo Moskviči a ti nejchudší auto nemají vůbec. Denně po Praze vídám BMW, Mercedesy a Audiny s UA SPZ právě z těch nejzápadnějších oblastí, kde se nebojuje a žigulík žádný, což nasvědčuje, že ti opravdu potřební se sem nemají jak dostat.

9 2
možnosti
TH

T61e78r36e25z36a 82H46o52l59á

24. 4. 2022 20:02

Nezlobte se, ale kdy máte právo utéci před válkou? Pokud bydlíte v Brně, můžete už se svým SUV odjet, když bude rusák v Bratislavě? Nebo musí být u Hodonína? Nebo musí ohrožovat přímo vaše město? V jejich zemi je válka. Absolutně se nedivím, že ti lidé, kteří mají možnost, odjíždí, i když bydlí třeba 200 metrů od hranic s Polskem. Samozřejmě a jasně, je tragédie, že ti lidé, kteří skutečně BEZPROSTŘEDNĚ čelí útokům, nemají jak dostat do bezpečí. Ale pořád to nijak nepdrývá důvody těch, kteří prostě tu šanci mají a využili ji, ačkoliv byla válka dál.

13 1
možnosti

Kazdy, kdo nekdy cestoval na vychod, si toho urcite vsimnul. Luxusni auta se tam vyskytuji mnohem vic, nez u nas. Rekla bych v pomeru, co u nas Škodovka a Huyndai tam BMW popr Audi- novejsiho data vyroby.

Je to proste, je to doklad spolecenskeho postaveni, mnohem vic nez u nas. A pak za tim bude urcite jeste jedna vec. Mnoho lidi sem pricestovalo vlaky, autobusy atd. A ty movitejsi zkratka prijeli auty.

Btw Nikdy nezapomenu na opovrzlive pohledy ukrajinek, kdyz nas videli na ukr vesnici v zablacenych pohorkach. Ony tam cupitaly v lodickach na podpatku. Zkratka jiny kraj, jiny mrav.

6 0
možnosti
PP

P24e68t56r 62P27a16c85k61a

24. 4. 2022 17:38

Proč o koloně na dálnici? Stačí se podívat do pražských modrých zón.

6 13
možnosti
JS

Můžete dát fotodokumentaci, já se na to Praze zaměřuju a ještě jsem žádný bourák s ukrajinskou značkou neviděla :-/

1 2
možnosti
  • Počet článků 406
  • Celková karma 18,03
  • Průměrná čtenost 1353x
Žijme přítomným okamžikem, ale nezapomínejme, že kdo nezná minulost, nemá budoucnost. 

 

"Spatřit svět v zrnku písku a nebe v divoké květině. Zachytit nekonečno v dlani a věčnost v jedné hodině". William Blake