Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Je to už nějak 25 let, co tady kdosi zasdal silnou reklamu a udělal slušné kšefty na zaručený prostředek na hubnutí. bylo to tehdy za 500, což je dnes zhruba asi 2000 Kč.

Lidi si to kupovali a když to dostali poštou domů, vybalili list papíru a na něm bylo napsáno velkým písmem "NEŽER!".

Mám pocit, že to tehdy bylo dělané tak, že to ani neporušovalo žádné zákony a tak z toho ten člověk vyšel beze trestu.

2 0
možnosti
RP

R78o25b54e75r90t 12P66e11l94c

13. 12. 2020 14:01

A měl pravdu! Jediná dieta, která funguje a to dlouhodobě!!!

1 0
možnosti
MK

No přátelé já mám zase opačný problém. Nejde mi přibrat. Dřiv jsem měl 9o až 94 při výšce 194 stres a nevyspání bylo normální. Nyní jsu v klidu a mám 70 až 74 ať žeru jak žeru. Je to asi v hlavě. A ještě jedna věc, než se metabolismus otočí trvá tak 2 měsíce. V minulosti jsem začal chudnout a otočilo se to až za 2 měsíce. Už při 70 jsem začal být na hlavu a to jsem snídal na vidličku , kafé se zákuskem, oběd s pivem, zákuskem a kafé k tomu a večer vajica slaninu a hromadu chleba a pořád šla váha dolů. Je to fakt asi v hlavě.

1 0
možnosti
ZH

Hlava v tom hraje velkou roli, ale také by to mohl být příznak nějaké nemoci. Stres je mrcha a i když ho už nemáte, v těle mohou být nějaké následky.

0 0
možnosti
Foto

J63o63s61e43f 28B29á27r46t74a

13. 12. 2020 9:58

Jezdíte na dovolenou s All Inclusive? Potom se dívejte kolem sebe, co si lidé různých váhových kategorii odnášejí na talířcích a bude vám jasno.

13 0
možnosti

U absolutní většiny lidí platí, že kdyby měli motivaci, tak zhubnou. Jinými slovy, je to v jejich silách a jen díky tomu, že postrádají motivaci, nezhubnou.

Stres v práci, zdravotní problémy, nedostatek času, lenost, špatná stravovací návyky, ... jsou příčinou proč tloustneme, ale ne příčinou, proč nemůžeme zhubnout. Jsou lidé, co mají tloustnutí těžší. Endomorfové budou přirozeně tlustější. Na to by se člověk ale neměl vymlouvat. Nejde o to, aby byl člověk reklamou na fitness. Pár kilo navíc ničemu nevadí. Ani zdravotně, ani esteticky. Ale je rozdíl mezi pár kily navíc a obezitou.

Takže ano. Za své problémy s tloušťkou si mohou tlouštíci sami. Stejně jako líní lidé za svůj malý příjem, nespokojení lidé za svůj stres, lidé, kteří neumí anglicky za svou omezenost při cestování. Jedna ze strašně důležitých věcí, začátek, který může přinést změnu, je přijmout odpovědnost.

Jsem tlustý, protože moc jím a nehýbu se dostatečně. Jsem vystresovaný, protože mám náročnou práci a nedokážu zpomalit. atd A přitom, kdyby to chtěl člověk změnit, stačí si přečíst pár knížek a začít se chovat pode nich.

5 2
možnosti
ZH

Ono to až tak jednoduché není. Já jsem třeba tvrdý na jazyky a i když jsem věnoval angličtině hodně času, na domluvení to není. Tak žiju s tím, že rozumím textům potřebným pro mou profesi a tím to končí.

Někdo další má zas malý příjem ne proto, že by byl líný, ale chybí mu nějaké další vlastnosti. Třeba je hloupější, ale má nějaké morální zábrany. Třeba takový Babiš je sice také hloupý, ale je pracovitý a zcela postrádá jakékoliv morální zábrany. Atp. Ale určitě je v moci jinak zdravých lidí nebýt aspoň morbidně tlustý.

1 0
možnosti
KS

Nezaviněnou tloušťku má jen mizivá část lidí. Nedávno byl někde rozhovor s majitelkou firmy na rozvoz jídel. Naprostým favoritem je cokoli smaženého. A v Lidlu je vždy největší tlačenice u levných uzenin.

4 2
možnosti
ZM

Když vám přemnožené bakterie ve střevech sežerou veškerý cukr vydolovaný z potravy, tak vás hladový mozek donutí jíst více. Jenže to neznamená, že nakonec bude mít mozek dost cukru, ale tělo bude mít přebytek tuků i bílkovin.

0 0
možnosti
PL

P69e38t11r 18L71u80k55e53š

12. 12. 2020 23:50

Tak nějak... Navíc, člověk nikdy neví. Dnes na Covid zemřel Zdeněk, který s obezitou problémy neměl. Bezvadný chlap, do důchodu daleko. Prostě si vytáhl toho Černého Petra. Už teď chybí spoustě přátel i těm, kteří jen znali jeho práci a viděli co dokáže vykouzlit.

11 1
možnosti
LU

Obezita verzus alkohol.

V drvivej väčšine si za obezitu môže každý sám, obézny človek úmyselne ignoruje odporúčania lekára.

Na Slovensku sa zrušili všetky záchytné protialkoholické stanice, prispeli k tomu aj porovnania s obéznymi ľuďmi.

Prečo občan ktorý nezvládne Silvestra, a potrebuje pomoc, by mal byť separovaný a za službu si zaplatiť?

Taký istý občan, ktorý ignoruje odporúčania lekára, a po obžratí dostane napr žlčníkový záchvat, by mal mať všetky zdravotné služby zadarmo?

Na porovnanie počas Vianočných sviatkov a Silvestra bolo násobne menej výjazdov záchrannej služba k občanov po požití alkoholu, ako výjazdom pre obžerstvo.

0 0
možnosti
MS

A víte co je na tom krásný komický paradox? Že třeba ve fastfoodech se setkají zákazníci obou váhových kategorií. Vidíte ve frontách na smažené jídlo pouze ty tlusté? Jakým příkladem jdou ti hubení a jak skončí za pár let?

0 0
možnosti
Foto

Tomu Lukašenkovi se nedá upřít, že je do jisté míry upřímný. U nás se zamezuje průchodu spravedlnosti skrytě, tedy zbaběle.

0 0
možnosti

Jane, poslouchám hodně rozhlas, a tedy vyslechnu i různé poradny a zdravotní relace s kapacitami v oboru obezitologie. Na ten titulek vlastně nikdo nezná jednoznačnou odpověď. Příčin je mnoho. A kritiků všeho...taky.

Pěkně jsi to sepsal.

6 0
možnosti
  • Počet článků 407
  • Celková karma 18,21
  • Průměrná čtenost 1350x
Žijme přítomným okamžikem, ale nezapomínejme, že kdo nezná minulost, nemá budoucnost. 

 

"Spatřit svět v zrnku písku a nebe v divoké květině. Zachytit nekonečno v dlani a věčnost v jedné hodině". William Blake