Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J13a98n 95Š67i70k

21. 8. 2022 13:01

Děkuji všem za diskuzi. Hezký den

0 0
možnosti

Také děkujeme!

0 0
možnosti

Ze soudruha autora by byl skvělý politruk!

0 3
možnosti

Kdo má na diskusi - diskutuje.

0 0
možnosti

Velká karma, tak jednoduché to je.R^

1 0
možnosti

Zaujalo mne autorovo přání vést polemiku na událostmi v Buči. Vést polemiku z pozice těch, co jsou na koncích mediálních řetězců je prakticky bezpředmětné. Co o té události víme? Polemika pod článkem z našich novin je zbytečná. Novinářský článek nepřináší pohled americké, ruské a ukrajinské strany. Je to neprofesionální selhání novinářského řemesla. Takže si přejete stádně kývat, protože zabíjení je vždy kruté a krutost je třeba odsoudit. Nač potom polemika ?

6 10
možnosti

Čí rabovači, vrazi a znásilňovači jsou na čím území? Není o čem vést polemiku.

Pouze snad o tom, jestli je lepší spálit skřety v tanku javelinem nebo stugou.

11 0
možnosti

ano, ale...

jo jo, toho je ted vsude dost

vyborne napsany

pekny vikend preju

4 0
možnosti
Foto

Pan autor obhajuje dvojí metr a to mi přijde chucpe.

Podle nezávislého monitoringu OSN bylo na Ukrajině od začátku invaze 24. února do 7. srpna potvrzeno 5401 civilních obětí. Podle odhadů a vyjádření ukrajinské vlády ruské intervenční síly za totéž období zabily 12 000 až 28 521 civilistů. Skutečný počet obětí bude někde mezi tím.

Podle monitoringu IBC si angloamerická agrese do Iráku v letech 2003 až 2006 vyžádala životy 115 000 civilistů. Výzkum Brownovy univerzity uvádí, že v Američany vedených válkách po 11. září padlo 387 000 civilistů, nicméně počet nepřímých obětí (v důsledku nefungující infrastruktury, špatně vybavených nemocnic apod.) dosahuje několikanásobku.

Ten rozdíl spočívá v tom, že v České televizi irácké dítě roztrhané americkou bombou neuvidíte, kdežto každá oběť Rusů je široce medializovaná a dostáváme ji k ranní kávě prostřednictvím všech médií. Manipulace emocemi.

Bohužel tento dvojí metr už podpořil i Miloš Zeman, který krátce po zahájení Ruského útoku prohlásil, že zločiny jedné strany nemůžeme omlouvat zločiny strany jiné. Takže útoky USA "v zájmu národní bezpečnosti" po celém světě jsou v pořádku, útoky Turecka na Kurdy jsou OK neb Turecko je člen NATO a tedy spojenec. Naproti tomu útok Ruska je zločin, který má být souzen v Haagu.

Budu souhlasit s Haagem, až tam vedle Putina bude i Bush.

9 8
možnosti

Vaše mudrování nemá žádnou spojitost s Ukrajinou, nedá se jím omluvit řádění rusáckých vrahů, rabovačů a znásilňovačů. Jde o rusácký dezinformační nerativ.

Ostatně, nikdo neví, co se děje na okupovaných územích. Jen v Mariupolu zřejmě zemřelo přes 22 000 lidí. Takže civilních obětí bude cca 150 000-200 000.

7 3
možnosti

Rusko využívá našeho zvyku na život v přepychu. Jeho omezení u některých lidí vyvolává nepříčetnost a stávají se bojovníky za Rusko. Dnešní ekonomické problémy a válka na Ukrajině představují dvě strany téže mince, ale hodně lidí to není schopno pochopit.

Místo demonstrací za vojenskou pomoc Ukrajině, jejíž vítězství může zastavit nastupující ekonomický marasmus, zde máme útoky proti vlastnímu státu.

7 0
možnosti
Foto

Tak jistě, Pepíčka vyloučíme že školy, protože takové chování nestrpíme. A dost už o Frantíkovi. Jeho rodiče nás štědré sponzorují...

6 5
možnosti
  • Počet článků 405
  • Celková karma 14,75
  • Průměrná čtenost 1356x
Žijme přítomným okamžikem, ale nezapomínejme, že kdo nezná minulost, nemá budoucnost. 

 

"Spatřit svět v zrnku písku a nebe v divoké květině. Zachytit nekonečno v dlani a věčnost v jedné hodině". William Blake